FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Torna la Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí | FEEC

Notícies - 27/02/2014

Torna la Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí

Cultura

El Centre Cultural la Farinera del Clot acull la 17a Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí, del 8 al 22 de març. L’esdeveniment l’organitza l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí juntament amb les cinc entitats excursionistes del barri: l’Agrupació Excursionista Icària, la Secció Excursionista Foment Martinenc, la Colla Excursionista la Senyera i la Unió Excursionista Sant Martí de Provençals.

La Mostra es presenta com una exposició-concurs tant de fotografia com de projeccions audiovisuals que permet als amants de la muntanya mostrar els seus dots artístics. El concurs d’audiovisuals és divideix en dos categories, la professional i l’amateur, mentre que el concurs de fotografia és divideix en tres: activitats a la muntanya, paisatge i fauna i flora. Durant els 15 dies, també és duran a terme xerrades a càrrec d’esportistes de referència i personalitats destacades del món de la muntanya.

Internacionalització de la Mostra

La 17a edició de la Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya s’inaugura el 8 de març a les 18.30 hores a la Farinera del Clot, i finalitza el 22 març a les 20 hores amb el lliurament dels premis i la cloenda. L’organització pretén en aquesta edició internacionalitzar-la a partir de la col·laboració amb altres certàmens i, per aquest motiu, els guanyadors de la Mostra d’enguany participaran al Explos Film Festival de França.