FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 31/08/2019

Torna la Burriac Atac, la cursa nocturna de muntanya pel Maresme

Maresme Curses per Muntanya

Torna una nova edició de la Burriac Atac! el dissabte 7 de setembre a Vilassar de Mar. La cursa nocturna forma part del calendari de Curses per Muntanya de la FEEC i l’AE Centre Excursionista Vilassar de Mar “els Piris”, tornarà a organitzar una autèntica festa de les curses per muntanya.

La cursa continua amb les seves particularitats que la fan ser tan especial arreu de Catalunya: tant la sortida com l’arribada estan al nivell del mar, però més de la meitat del seu recorregut transcórrer per corriols de muntanya, visitant el magnífic Castell de Burriac.

Sortint des del carrer Sant Joan de Vilassar de Mar a les 21:00 hores, els participants afrontaran un recorregut de 19 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu, finalitzant a la platja de Cabrera de Mar.

La Marrec Atac!, la cursa pels més menuts

Aquesta prova esportiva té com a objectiu apropar l’esport als més petits des d’una vessant lúdica i no competitiva, acompanyats d’un ambient festiu i familiar. És una cursa adreçada als infants de 0 a 14 anys però també està oberta a les seves famílies. La cursa es desenvolupa dins d’un circuit urbà i té quatre categories diferents en funció de les edats dels infants.

Les inscripcions per la Marrec Atac! i la Burriac Atac! encara estan obertes fins el dimecres dia 4 de setembre.