FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/02/2019

Test de descens del CTEMC a la Molina

Esquí de muntanya

L’estació de la Molina ha estat l’escenari escollit per a realitzar un entrenament conjunt entre els membres del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya, l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà i la Secció d’esquí del Club d’Esports la Molina.

Trenta joves de 12 a 22 anys, han destinat el cap de setmana del 2 i 3 de febrer a fer pràctiques de descens i un entrenament específic aprofitant les pistes de l’estació catalana, que presentava un estat immillorable de neu per poder fer aquest entrenament.

Han estat dos dies enfocats al descens. El primer dia es va potenciar millorar la tècnica de baixada en gegant i, el segon, tot i que feia molt vent, els joves del Centre de Tecnificació van poder fer un entrenament de descens i tècniques de pas patinador.

Aquesta sessió d’entrenament es va poder fer gràcies a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, que va cedir una pista tancada, i a la Molina Club d’Esports, que va aportar material per poder marcar les portes de gegant i el seu director tècnic, Cristian Masdeu, va ajudar els tècnics del Centre, Pau Gómez i Ignasi Andrés.

 

Fotos / Pau Gómez