FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/04/2017

Tercera concentració de la temporada del CTCMC, al Ripollès

Curses per Muntanya

El Centre de Tecnificacó de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC) s’ha concentrat per tercer cop aquesta temporada, a Pardines (Ripollès).  La petita població situada als peus de serra Cavallera i rodejada de cims emblemàtics com el Taga o el Puig Cerverís ha rebut amb els braços oberts l’equip del CTCMC, proporcionant ajuda logística i presentant la cursa Esquella de Pardines al grup de treball.

Els joves del CTCMC que han assistit a l’activitat han estat: Aleix Solé (CE Obrint Traça), Amàlia Bardolet (CE de Torelló), Arnau Cases (Espot Esquí Club Valls d’Àneu), Isaac Barti (CE Olot), Jana Aguilar (CE Calldetenes), Josep Morales (AE Matxacuca), Laia Gonfaus (AE Mountain Runners del Berguedà), Maria Beringues (AE Mountain Runners del Berguedà), Martí Nogué (UE Vic), Montserrat Moya (CE Esquirol) i Sebastià Feliu (AE Pallars).


Entrenament sobre terreny vertical 

Durant el cap de setmana els joves esportistes han realitzat dues sortides per terreny tècnic i desconegut, pujant al Puig Estela i al Puig Cerverís. A més, s’ha continuat amb el treball de coaching esportiu iniciat en l’anterior concentració del Berguedà.

L’organització de la cursa de l’Esquella de Pardines ha acompanyat durant tot el cap de setmana a l’equip, oferint avituallament i guiatge per la zona i presentant un audiovisual on expliquen com organitzen i què persegueixen amb les diferents activitats que realitzen durant tot l’any, unint els conceptes de poble i festa amb la competició.

Fotos / CTCMC