FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Tenerife Walking FestivalTenerife Walking Festival 2015
Feec Notícies - Tenerife Walking FestivalTenerife Walking Festival 2015

Notícies - 05/02/2015

Tenerife, capital europea del senderisme del 10 al 14 de març

Excursionisme

L’illa de Tenerife serà la capital europea del senderisme del 10 al 14 de març de 2015 amb motiu de la celebració del Tenerife Walking Festival, un esdeveniment obert a la participació de senderistes d’arreu del continent. La proposta, organitzada pel Cabildo de Tenerife, compta amb el suport de la Federació Canària de Muntanyisme, la FEDME i l’Associació Europea de Senderisme (ERA), i persegueix la promoció del senderisme com a base de l’activitat turística de la Illa.

Tenerife Walking Festival 2015Els participants s’hi han d’inscriure a les rutes des del web del Tenerife Walking Festival, on poden escollir fins a un màxim de quatre d’entre les 15 propostes que ofereix el programa. Totes les rutes, que es troben agrupades en tres categories: volcàniques, verdes i costaneres, i es realitzen amb el servei de guia professional i el suport de voluntaris dels grups excursionistes locals.

Descomptes en el transport i l’allotjament per als participants

El programa d’activitats també preveu una benvinguda i recepció oficial, rutes turístiques pel casc històric de Puerto de la Cruz, el Lago Martiánez i el Jardí Botànic, així com animacions nocturnes per a cada dia. El preu de la inscripció, que té un cos de 20 euros, preveu descomptes en el transport en avió i l’allotjament amb els hotels de l’illa.

Per participar-hi en les excursions és imprescindible cumplir amb una sèrie de requisits. Els participants federats han de declarar que la llicència federativa que tenen vigent com a senderista compleix amb els requeriments mínims de l’assegurança en cas d’accident. Les persones participants que estiguin federades hauran d’abonar el cost d’una assegurança obligatòria.