FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 13/10/2020

Tall per obres d’ampliació al GR® 4 entre Cabrianes i el Pont de Vilomara

Bages Excursionisme Senders

El Comitè Català de Senders de la FEEC comunica que el traçat de l’etapa 9 del GR® 4 entre Cabrianes i el Pont de Vilomara es troba tallat al pont de la carretera B-430 que travessa el riu Llobregat a la sortida de Cabrianes. El motiu del tall són les obres d’ampliació de l’esmentat pont i tenen una durada aproximada d’un any.

Si realitzeu el traçat del sender en direcció al Pont de Vilomara, us recomanem fer servir la variant GR® 4.3 que us portarà a Sallent passant per Serraïma, un cop a Sallent heu de passar el riu Llobregat pel pont nou o el pont vell i continuar pel carrer de Tomàs Viladomiu fins a tornar a enllaçar amb el traçat original del GR® 4 a l’altura del Mas Ca l’Agut.

En cas de realitzar el traçat del sender en direcció Santa Maria de Cornet, us recomanem realitzar el mateix itinerari provisional però a la inversa, a l’altura del Mas Ca l’Agut abandonar el traçat original del sender i girar a l’esquerra on trobem l’inici del carrer de Tomàs Viladomiu, arribar fins al pont Vell o el pont Nou i travessar el riu Llobregat a l’entrada de Sallent, on de seguida trobarem el traçat de la variant GR® 4.3 que es portarà fins al traçat original del GR® 4.

Aquest traçat provisional encara resta per senyalitzar sobre el terreny, però esperem ben aviat disposar d’aquest tram senyalitzat per tal de garantir la continuïtat del sender.

Continua el tall a Castell de l’Areny del mateix sender GR® 4

Tanmateix us recordem que aquest mateix sender GR® 4 encara resta tallat a Castell de l’Areny a l’etapa 4, entre el Santuari de Falgars i Borredà. En aquest cas i un cop arribats al tall us recomanem continuar el traçat per la petita carretera que arriba fins a la plaça de Castell de l’Areny i allà continuar amb el traçat habitual del sender.

Si necessiteu més informació teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb el Comitè Català de Senders a través de l’adreça de correu electrònic senders@feec.cat