FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Diana Martin - Comunicand
Foto: Diana Martin - Comunicand

Notícies - 04/04/2024

Suspensió del campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya

Ripollès Esquí de muntanya Esquí de Muntanya

“Després d’una atenta valoració de les condicions meteorològiques i de neu, l’equip organitzador de la XXII POCATRAÇA ISARD ATAC Memorial Esteve Soler i VII Marxa Popular SANT BERNAT, que s’havia de celebrar el proper dia 7 d’abril a Vallter, s’ha pres la decisió de suspendre l’esdeveniment”

Aquest és l’inici del comunicat que l’organització de la XII Pocatraça Isard Atac, CE Olot i Ski Club Camprodon, que s’havia de disputar aquest 7 d’abril a Vallter, ha anunciat la suspensió del que havia de ser campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya individual.

La temporada d’esquí de muntanya queda tancada després d’aquesta suspensió

Apostant sempre per la seguretat i el benestar dels esportistes des de l’organització s’ha decidit que la cursa no podia donar les condicions mínimes requerides per una competició d’aquest nivell.

Així el campionat de Catalunya d’aquest 2024 quedarà sense poder-se celebrar.

A més a més del campionat de Catalunya també es dona per finalitzada la 40 Copa Catalana FEEC-Dynafit que s’havia de tancar també aquest cap de setmana a Vallter. Els pròxims es donarà a conèixer la classificació oficial final, on de moment Anna Huguet (AE Mountain Runners del Berguedà) i Jordi Bolet (UE Vic) serien els campions oficiosos d’aquesta edició.

Des de l’organització, han volgut expressar l’agraïment a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i seguidors per la seva comprensió i suport en aquesta situació.

Comunicat organització