FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/03/2019

Suma’t a la iniciativa solidària, camina pels 75 anys de Càritas

Societat

Recaptar fons pel programa d’inserció laboral “Feina amb cor”. Aquest és l’objectiu de la 3a Caminada Solidària de Càritas, organitzada per la FEEC, el Centre Excursionista de Catalunya i Càritas en el marc del seu 75è aniversari. La iniciativa solidària, que se celebrarà el dissabte 18 de maig, compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i vol aprofitar l’esdeveniment esportiu per mostrar suport i solidaritat amb les persones més necessitades. Des de l’inici del programa el 2013, moltes persones han aconseguit trobar feina. I és que encara que no hi creguis… tots tenim un àngel.

Es tracta d’una excursió suau de 8,8 km, amb un mínim desnivell positiu i negatiu de 420 m pel Parc de la Serralada de Marina. El recorregut és circular i el punt de sortida i arribada és al pàrquing del complex esportiu Torribera (Barcelona). Ens aproximarem, des del barri de Singuerlín, a les restes del poblat ibèric de Puig Castellar, per recórrer el vessant sud-oriental i el flanc de ponent del Puig Castellar. Al cim trobarem les restes del poblat ibèric, un dels jaciments arqueològics més importants de Catalunya. La major part de l’itinerari transcorre per una pista ampla, de trànsit fàcil i a mesura que guanyem alçada, s’amplien les vistes sobre el Barcelonès, el Vallès i els vessants orientals de la muntanya de Collserola.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC. Cal que els participants facin un donatiu de vuit euros en el moment de fer la inscripció, que inclou la bossa del caminador. També s’inclou un obsequi dels organitzadors com a mostra d’agraïment per la seva col·laboració en la lluita contra la pobresa. A més, totes les persones inscrites podran gaudir d’un bon esmorzar a l’arribada de l’excursió. La marxa començarà a les 10:00 h però convé ser-hi abans per poder recollir la bossa.

Descarregar el Track