FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Gerard Campderrós
Foto: Gerard Campderrós

Notícies - 09/11/2021

Somriures, abraçades, treball i comiats, en el final de temporada del CTCMC

Cerdanya Curses per Muntanya Centres de tecnificació

El Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya ha baixat el teló de la temporada amb una concentració la Molina.

Els joves dirigits per Pere Rullan han compartit per algus les darreres hores d’una concentració conjunta i per altres ha servit per posar un punt i seguit a la seva tecnificació.

Sergi Cabeza Pintor (Club Excursionista Madteam), Laia Gonfaus Sellés (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Oriol Joan Sabater (Unió Excursionista de Catalunya-Mataró), Quirze Sague Sors (Associació Esportiva i Cultural Capgirell), s’han acomiadat del CTCMC i a partir del pròxim any passaran a ser esportistes sub-23 que podran entrar a competir amb la selecció catalana de Curses per Muntanya.

Els quatre van tenir un bon comiat a la concentració on es va respirar un gran ambient entre els joves integrants de l’equip català.

Els joves van viure un cap de setmana carregat d’emocions, somriures i satisfacció per tota la feina feta durant la temporada.

El treball de velocitat amb sèries curtes que no es pot fer durant la temporada, va marcar en l’àmbit esportiu les primeres hores d’aquesta concentració.

La tarda es va reservar pel treball de força i una xerrada molt especial que va servir per treballar la consciència dels esportistes.

El coordinador del CTCMC, Perer Rullan, explica que “Els esportistes han de tocar de peus a terra perquè es cuidin i cuidin a la gent que els envolta. A les concentracions no tot és esport, parlem molt de muntanya i també d’altres aspectes de la vida que els han d’ajudar a crèixer”

El vent va ser el protagonista de l’última jornada de la temporada amb una ruta de 12 quilòmetres a la zona dels Alabaus, on habitualment el vent bufa amb força. Rullan assegura que això també serveix per a fer entendre als esportistes que sempre s’ha de consultar la Meteo abans de fer qualsevol activitat.

El CTCMC s’atura fins a la propera campanya i també ja té dates per a les proves d’accés per a la pròxima temporada. El 18 i 19 de desembre es realitzaran unes proves que obriran inscripcions els pròxims dies.