FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

S’obren les inscripcions per la Cursa de la Lluna CEC a Vall de Núria | FEEC

Notícies - 07/03/2014

S’obren les inscripcions per la Cursa de la Lluna CEC a Vall de Núria

Esquí de muntanya Raquetes de neu

La Cursa de la Lluna CEC – Vall de Núria d’esquí de muntanya ja ha obert el període d’inscripcions que finalitzarà el dijous 13 de març a les 24 hores. La prova, que l’organitza el Centre Excursionista de Catalunya (CEC), juntament amb la col·laboració de la Vall de Núria i Ferrocarrils de la Generalitat, és la 6a edició de la cursa i forma part del calendari de Curses Populars de la FEEC, tindrà lloc a l’estació d’esquí de Núria el proper dissabte 15 de març.

La prova començarà a les 19 hores des del santuari de Núria i pujarà fins al cim del Puigmal, a 940 metres de desnivell. Tot i que el recorregut estarà marcat amb banderes reflectants és obligatori que els participants disposin d’un llum frontal. Per participar en l’activitat cal tenir la llicència federativa en vigor (modalitat D) o una altra assegurança que cobreixi l’activitat, sinó és podrà tramitar al moment. En acabar la cursa hi haurà un sopar per a tots els assistents a les instal·lacions de Núria, el lliurament dels premis, el sorteig de material i música en directe.

Passejada amb raquetes, sota la lluna

El CEC organitza una passejada guiada amb raquetes de neu pels voltants de Núria per a tots aquells que també vulguin gaudir de la lluna i la neu. La sortida, de caràcter lúdic, i apte per a tot tipus de públic té previst una durada aproximada d’unes tres hores i començarà a les 18 hores des del santuari de Núria.