FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 04/05/2023

S’obre un procés participatiu per actualitzar la Llei de Caça

Excursionisme Seguretat

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ha impulsat un procés de participació amb l’objectiu d’elaborar una nova Llei d’activitats cinegètiques de Catalunya per actualitzar la Llei de Caça Estatal vigent del 1970. L’objectiu és treballar per una llei pròpia en l’àmbit català.

La finalitat de les sessions que s’encabiran dins d’aquest procés és debatre propostes que renovin la llei i la situïn en els temps que corren. Les entitats, els federats i les federades podran aportar propostes que harmonitzin la relació entre el sector de la caça i totes les activitats que es desenvolupen a la natura.

L’activitat només serà oberta a les entitats de la FEEC

Aquest acte participatiu tindrà set sessions de debat en diferents localitats del territori. D’aquesta manera, les entitats podran assistir a la que més s’acosti al seu àmbit d’actuació. Girona, Lleida, Amposta, Vic, Tarragona, Alt Pirineu i Barcelona en seran les ubicacions.

La primera sessió de debat  es va fer a Girona  l’11 de maig, i la segona a Lleida el 15 de maig en el mateix horari.

Des de la FEEC esperem una alta participació en aquest procés, ja que ens involucra de ple per a la pràctica de les activitats de muntanya.

 

Per a assistir a qualsevol de les sessions és imprescindible inscriure-s’hi uns dies abans a través dels enllaços. Tots els debats seran presencials.

Sessió territorial de debat 3 a Pallar Jussà se celebrarà el pròxim 1 de juny del 2023, de 18 a 20.15 hores, l’enllaç

Sessió territorial de debat 4 a Amposta: se celebrarà el pròxim 05 de juny del 2023, de 18 a 20.15 hores, l’enllaç

Sessió territorial de debat 5 a Vic se celebrarà el pròxim 12 de juny del 2023, de 18 a 20.15 hores, l’enllaç

Sessió territorial de debat 6 a La Selva del Camp: se celebrarà el pròxim 19 de juny del 2023, de 18 a 20.15 hores, l’enllaç

Sessió territorial de debat 7 a Barcelona: se celebrarà el pròxim 26 de juny del 2023, de 18 a 20.15 hores, l’enllaç