FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/11/2015

S’obre la convocatòria per a les estades hivernals per a joves federats al Pedraforca

Formació

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca les últimes estades de l’any 2015. Són les Estades Hivernals, que tindran lloc al Pedraforca del 27 al 30 de desembre i que van destinades a nois i noies entre 13 i 17 anys amb llicència federativa vigent de la FEEC.

L’objectiu principal de les estades és fomentar la pràctica de l’alpinisme entre els joves introduint els conceptes bàsics de seguretat hivernal i els mètodes de progressió més adequats a cada terreny, així com conèixer els mètodes d’assegurament en terreny nivós i l’autoprotecció en roca.

Enguany els joves s’allotjaran al refugi Lluís Estasen, que forma part de la xarxa de refugis de la FEEC, situat a 1.647 metres al Parc Natural del Cadí-Moixeró, als peus del Pedraforca.

estades-hivernals-feecHi ha un màxim de 12 places i totes aquelles persones interessades en participar-hi han d’enviar la sol·licitud d’inscripció amb la documentació adjunta que s’hi especifica, per correu electrònic a estades@feec.cat, abans del 9 de desembre.