FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

S’obre el període d’inscripcions al Curs de Medicina i Socors de Muntanya | FEEC

Notícies - 01/12/2016

S’obre el període d’inscripcions al Curs de Medicina i Socors de Muntanya

Formació

El Curs de Medicina i Socors de Muntanya ha obert avui les inscripcions per al 2017. Aquestes es poden formalitzar des del web fins al 20 de gener i enguany existeix la possibilitat d’escollir entre el pagament únic o fraccionat.

Aquest curs, que se celebrarà del 31 de gener al 4 d’abril, està organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya (CEC), el Club Excursionista de Gràcia (CEG) i la Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona (UEC), amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Per poder inscriure-s’hi cal ser major d’edat i disposar d’una llicència federativa C o superior.10274283_733087603491123_8886245857166344649_n

La formació està estructurat en sessions teòriques i tallers pràctics, tant a l’aula com a la muntanya. El principal objectiu és donar a conèixer i sensibilitzar sobre els perills i riscos que pot comportar la pràctica de les activitats en el medi natural a fi de prevenir-los. La idea és proporcionar els coneixements teòrics i pràctics bàsics necessaris per tal que es pugui actuar amb la màxima autosuficiència possible en una situació d’emergència.

Per a més informació es pot consultar el web del Curs de Medicina i Socors de Muntanya o el Díptic informatiu del Curs de Medicina i Socors de Muntanya.