FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/04/2016

Sis equips federats participen a la Trailwalker de Girona el proper cap de setmana

Un total de sis equips amb referents d’entitats federades participen a l’Oxfam Intermón Trailwalker de Girona 2016 el proper cap de setmana. Els equips participants que compten amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) són: Trepitja Closques, de la UEC del Prat de Llobregat; Six Pack Team, de la UEC de Sants; Goldenpark.es, del Centre Excursionista de Badalona, Bellmatí Trail Llagostera, del Grup Excursionista Bell Matí, i BS Running Montpedrós i Walking Montpedrós 2016, totsdós vinculats a l’Associació Excursionista Amics de la Muntanya de Santa Coloma de Cervelló.

Una cursa d’ultraresistència amb motivació triple

L’Oxfam Intermón Trailwalker de Girona és una cursa d’ultraresistència que ofereix una triple motivació personal, en equip i per combatre la fam al món. Per assolir aquests tres grans reptes, es proposa el desafiament de recórrer 100 km, per la Via Verda Pirineu – Costa Brava que passa per Girona. Amb tot, aquesta no és una cursa de relleus, ni cal fer-la correns.

Per participar-hi, cada equip ha recaptat un mínim de 1.500 euros en el seu entorn familiar, d’amistats i companys de treball. L’equip de federats que més recaptació ha aconseguit és Goldenpark.es, amb més de 1.700 euros. Amb els donatius es realitzen més de 500 projectes de cooperació que duu a terme Oxfam Intermón per a l’accès a l’aigua potable.