FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/05/2018

S’inicien les proves d’accés als cursos de marxa nòrdica

Marxa nòrdica

Aquest darrer cap de setmana el parc natural de Collserola ha estat l’indret triat per a realitzar les proves d’accés al primer curs de nivell 1 en marxa nòrdica. S’hi van presentar 19 aspirants que van haver de fer les dues proves, un desplaçament en ‘L’ fent i desfent el mateix trajecte i un desplaçament més llarg amb diferents inclinacions del terreny, amb l’objectiu de valorar que la tècnica individual és prou bona per realitzar el proper curs i ser un tècnic/a esportiu en aquesta modalitat esportiva.

Les persones aptes a les proves d’accés i que vulguin participar al curs, han de fer el pagament d’aquest abans de dijous, ja que divendres s’inicia el bloc específic del curs que s’allargarà fins a meitats del mes de juny.

La formació en marxa nòrdica

El 19 de gener d’aquest any, es va publicar al BOE la resolució del Consejo Superior de Deportes per la que s’estableix el pla formatiu de marxa nòrdica i pel qual, fins a la implementació efectiva dels ensenyament d’aquesta modalitat,les formacions promogudes per les federacions i òrgans esportius responsables de les comunitats autònomes podran obtenir la correspondència formativa, un cop publicat el títol oficial.

En aquest context, la FEEC i l’Escola Catalana de l’Esport, duran a terme les properes setmanes el primer curs de nivell 1 de tot l’estat espanyol.

Fotos: Marta Sànchez (FEEC)/Gemma Vilaró