FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/04/2017

S’inaugura l’exposició sobre els ensenyaments esportius de Catalunya a l’Illa Diagonal

Formació Societat

Aquest dilluns ha estat inaugurada l’exposició “Descobreix els ensenyaments esportius“, centrada en els ensenyaments esportius de grau mitjà i superior que s’imparteixen als centres docents de Catalunya. L’acte ha comptat amb la presència de representants de diferents federacions esportives, entre elles la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), representada pel cap de l’Àrea de Formació, Jordi Magrinyà.

L’exposició té per objectiu difondre entre els joves l’oferta diversa i especialitzada d’ensenyaments esportius de les 14 disciplines esportives amb les seves especialitats (Atletisme, Bàsquet, Busseig esportiu, Esgrima, Espeleologia, Esports d’hivern, de muntanya i escalada, Futbol, Futbol Sala, Handbol, Hípica, Judo i defensa personal, Piragüisme, Salvament i Socorrisme i Vela). Actualment, hi ha més de 4.630 alumnes matriculats en els 64 centres d’arreu de Catalunya en les diferents disciplines esportives de grau mitjà i grau superior. Pel que fa a la disciplina d’Esports de muntanya i escalada, cal destacar que la FEEC aporta el professorat dels blocs específics als diferents instituts públics (Institut Abat Oliba de Ripoll, Alt Berguedà de Bagà, CAR Sant Cugat i Pobla de segur).

La mostra, organitzada pel Departament d’Ensenyament, es podrà visitar fins al 13 de maig a l’Illa Diagonal de Barcelona, quan s’espera que hi hagin assistit més d’un milió i mig de persones.