FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/03/2016

Simposi Internacional i Jornades Tècniques sobre Alpinisme i Esports de Muntanya, a la Cerdanya

Formació

La Càtedra de Medicina de Muntanya, Medi Natural i Simulació Clínica de la Universitat de Girona i ElikaEsport organitzen el Simposi Internacional i Jornades Tècniques sobre Alpinisme i Esports de Muntanya, a la Cerdanya, els propers dies 8 i 9 d’abril. Aquesta és una cita dedicada a tractar els aspectes de fisiologia, nutrició i entrenament, pensada per a esportistes, entrenadors, personal tècnic, federacions i clubs esportius, alpinistes, estudiants i Professionals de Cièncias de la Salut i l’Esport.

El Simposi, que tindrà lloc a l’Hospital de Cerdanya i a l’Estació d’Esquí de Masella, comptarà amb la participació de professionals referents en aquest àmbit, com ho són els doctors d’una banda i l’altra dels Pirineus: Enric Subirats, Brotons, Iñigo Soteras, Artiz Urdampilleta, Enrique Roche i Fabienne Durant. També hi participaran esportistes com Jordi Canals i Emma Roca.

Aquestes jornades sobre alpinisme i esports de muntanya es realitzen amb la col·laboració de l’Institut Internacional de Nutrició i Cienciès de l’Esport, l’Estació d’Esquí de Masella, l’Hospital de Cerdanya, la Universitat de Girona i Mountain-Medicine.org. Les persones amb el carnet federatiu vigent es poden acollir a la quota reduïda durant el període d’inscripció per avançat que finalitza el 27 de març.