FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/10/2014

Sessions informatives sobre prevencions d’accidents i rescats en muntanya

Formació

Les entitats de la quarta Vegueria de la FEEC han organitzat un cicle de sessions informatives amb l’objectiu de fomentar la seguretat i el coneixement dels cossos que intervenen a la muntanya. El cicle, que es va iniciar amb una sessió preliminar a Mora d’Ebre (la Ribera d’Ebre), té sessions previstes i obertes al públic interessat al Pla de Santa Maria (l’Alt Camp), el 8 de novembre, i al Creixell (el Tarragonès), el 13 de desembre.

Aquest cicle, impulsat per l’Àrea de Prevenció i Seguretat de la FEEC, compta amb la col·laboració dels cosos dels Bombers de la Generalitat i Mossos d’Esquadra. En les diferents sessions programades hi participen professionals responsables del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE), la Unitat Canina dels Bombers, la Unitat d’Intervenció de Muntanya dels Mossos d’esquadra i els responsables de l’Àrea de Prevenció i Seguretat de la FEEC.

Durant les sessions, que es desenvolupen a l’aire lliure, s’aborda la legislació, les normatives i els reglaments d’obligat compliment per al desenvolupament d’activitats a la muntanya. A més es tracten les actuacions en cas de sinistre i com col·laborar amb els diferents cossos d’intervenció per al seu desenvolupament. Per a més informació, podeu contactar amb el vicepresident de la FEEC, Lluís Simó, al telèfon: 638423535.