FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Joan Vidal
Foto: Joan Vidal

Notícies - 20/11/2020

Sergi Mingote i Ferran Latorre protagonistes a la Fira de la Muntanya de Vic

Osona Alpinisme Alpinisme

No serà una edició com les de sempre, ja que la Fira de la Muntanya de Vic ja va anunciar el seu ajornament sense data per aquest 2020.

L’habitual moviment i ambient de muntanya que es respira al recinte del Sucre no es podrà gaudir aquest any com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, però des de l’organització de la “Fira” s’ha volgut fer una breu jornada per poder explicar la situació actual i el futur de la mateixa fira que ja prepara l’edició o edicions del 2021.

Per aquest motiu el diumenge 22 de novembre s’ha organitzat un webinar on es podran escoltar els parlaments dels organitzadors de la Fira de la Muntanya i on es podrà seguir en directe una xerrada entre els alpinistes catalans Ferran Latorre i Sergi Mingote. 

Ferran Latorre (UE Vic) està a punt de presentar el seu documental “Ferran Latorre. Més enllà dels 8.000” que es podrà veure aquest pròxim dimarts 24 de novembre al programa “Sense Ficció” de TVC. El documental fa un repàs a la trajectòria de Latorre, primer alpinista català en aconseguir fer cim als 14 vuit mils.

Sergi Mingote (CE Parets) per la seva banda manté els seus projectes aturats com a conseqüència de la Covid-19, l’alpinista de Parets ha vist com aquest any quedava suspesa la seva aventura d’enllaçar els 14 vuit mils en 1000 dies i prepara ara un intent d’ascensió al K2 hivernal.

La xerrada es podrà seguir en directe per youtube i serà moderada pel director de la revista Vèrtex de la FEEC, Quim Pons.