FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/02/2017

Senderistes de 7 països diferents ja s’han inscrit al Catalonia Trek Festival

Excursionisme Senders Catalonia Trek Festival

A un mes i mig del tancament del període d’inscripcions al Catalonia Trek Festival, ja hi ha inscrits un bon gruix de participants d’arreu d’Europa, i les inscripcions no paren de créixer.

Centenars de senderistes faran estada a Roses entre el 30 d’abril i el 7 de maig. De moment ja han confirmat la seva presència nombrosos grups de diferents països. Per proximitat, França és el país que té més inscrits, els quals provenen de les regions d’Alts de França, el País del Loira, Occitània i Provença-Alps-Costa Blava. Tot i així, també han arribat inscripcions d’Itàlia (de la Campània i Ligúria), Portugal, Malta, i països més llunyans com Sèrbia Dinamarca. 

A banda dels grups, el CTF també rebrà persones que a tall individual ja han formalitzat la seva inscripció.

Una setmana de cultura i senderisme

Catalonia Trek Festival vol ser un punt de referència on es barregin la cultura i el senderisme amb diferents activitats programades durant els dies que es durà a terme l’esdeveniment. La proposta és una setmana plena d’emocions. Sis dies de caminades per indrets tan increïbles com el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’EmpordàCadaquésPort de la Selva o el monestir de Sant Pere de Rodes, una de les millors atalaies del país. Tot plegat complementat amb visites de caire cultural al Museu Dalí (Figueres); les ruïnes d’Empúries, l’assentament grec més important de la península Ibèrica; enoturisme al voltant de la D. O. Empordà; i la visita a les ciutats de Girona i Barcelona, dues de les ciutats europees amb més encant.

L’origen d’aquest esdeveniment cal buscar-lo l’any 2013 a Sapri, a la Campània (Itàlia). Dos anys després, el 2015, La Colle sur Loup, als Alps Marítims (França), va acollir la segona edició d’aquesta trobada internacional, que durant la primavera de 2017, a proposta de la Federació Europea de Senderisme (ERA-EWV-FERP), la FEEC organitza a Catalunya.

Roses, al cor de la Costa Brava, és una de les principals poblacions per on passa el GR® 92, el sender que recorre tot el litoral mediterrani català i espanyol i que coincideix amb l’E12 europeu. Tant per la seva privilegiada ubicació com per la multitud de possibilitats excursionistes, culturals i d’esbarjo que ofereixen Roses i l’Empordà, no hem dubtat ni un instant en escollir aquest emplaçament per al desenvolupament de la trobada.

Inscripcions

Per tots aquells que es vulguin inscriure, des de l’organització de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya s’ha optat per proposar tres opcions d’inscripcions preparades pels diferents públics (Full Pack, Week-end i Dinner Pack). Trobareu més informació sobre aquestes opcions al mateix web de l’esdeveniment (www.cataloniatrekfestival.cat). La inscripció es pot formalitzar des del web abans del proper 15 de març.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya us convida a una setmana plena de caminades, experiències i emocions!