FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 07/11/2019

Segueixen les sortides de marxa nòrdica a Castellar del Vallès

Vallès Occidental Marxa nòrdica

La primera edició de la Marxa Nòrdica Castellar del Vallès, inclosa dins el calendari no competitiu de la FEEC, s’ha celebrat aquest diumenge dia 3 de novembre a la comarca del Vallès Occidental.

Gairebé un centenar d’excursionistes s’han reunit a la població de Castellar per gaudir del recorregut circular de 10 quilòmetres i 300 metres de desnivell que ha preparat el Centre Excursionista de Castellar. A les 9:15 s’ha realitzat una sessió d’escalfament on s’ha ensenyat la tècnica bàsica de la marxa nòrdica i a 2 quarts de 10 del matí, la marxa s’ha iniciat al Parc de Colobrers (Castellar del Vallès). La meitat de l’itinerari s’ha fet carenejant gaudint de les vistes del Puig de la Creu, la Mola i fins i tot de la meravellosa muntanya de Montserrat. La resta del recorregut s’ha dut a terme per pista però entremig de boscos de pins i alzines, tot vorejant el riu Tort.  En alguns moments la pluja ha molestat els marxaires però la meteorologia no els ha impedit finalitzar tot el recorregut.

La propera sortida del calendari serà el proper 24 de novembre amb la 3a Marxa de la Salut, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat. L’organització ha preparat un recorregut circular de 10 km pel Parc Natural de Collserola.