FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/09/2018

Segona edició del campionat de Catalunya d’escalada de velocitat a La Foixarda

Escalada esportiva Escalada

El rocòdrom Climbat La Foixarda de Barcelona acull la segona edició del campionat de Catalunya d’escalada de velocitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el diumenge 16. L’objectiu d’aquest campionat és apropar la disciplina de velocitat als escaladors que competeixen arreu de Catalunya.

L’escalada de velocitat s’ha inclòs com a modalitat obligatòria junt a la dificultat i el bloc als propers Jocs Olímpics de Tòquio 2020, resultant una classificació combinada a partir de la qual es decidiran els medallistes. Per aquest motiu, molts dels escaladors que participen tant en competicions autonòmiques, com estatals i internacionals, han començat darrerament a entrenar en velocitat.

En la fase classificatòria, els participants en el campionat podran realitzar tots els intents que vulguin en la via, facilitant així la pràctica de la modalitat a tots els escaladors. Dels intents realitzats resultarà un temps mitjà que servirà per decidir qui passa a la final.

La primera edició del campionat de Catalunya d’escalada de velocitat de la FEEC va aplegar al voltant de 50 escaladors, d’on van resultar guanyadors Pol Roca i Francis Guillen, ambdós del CE de Sant Quirze.

Les inscripcions pel campionat estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.