FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/07/2016

Se suspèn l’Ultra Vandekames, puntable per a la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència

Curses per Muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) es veu obligada a reduir el calendari de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència com a conseqüència de la suspensió per part de l’organització, CE Serres de Mestral, de la cursa d’Ultraresistència Vandekames. La FEEC decidirà els pròxims dies com queda definit el calendari de la cinquena edició de la copa.

Disculpes per part dels organitzadors

La prova reina de la Vandekames, de 85 quilòmetres, ampliava distància en aquesta segona edició, convertint-se en una cursa de 105 quilòmetres. La forta calor prevista per aquelles dates a la zona ha fet que la llista d’inscrits per la prova no hagi servit perquè l’organització pugui tirar endavant l’ultra.

La Vandekames manté totes les competicions de les altres categories però suspèn l’ultra d’aquest 2016 anunciant també que canviarà de dates el 2017.

Des del CE Serres de Mestral s’ha emès un comunicat on s’han demanat disculpes als participants inscrits i han lamentat el fet d’haver de retallar la Copa de la FEEC a causa de la suspensió de la prova:

“Des de l’organització de la Ultra Vandekames 2016 volem demanar disculpes i donar les gràcies als 32 corredors i corredores inscrits a l’Ultra Vandekames 2016.

Donar les gràcies per la confiança dipositada en l’organització i per haver realitzat la inscripció per fer l’Ultra Vandekames 2016 els dies 5 i 6 d’agost.

Demanar disculpes per la determinació que ens hem vist obligat a prendre des de l’organització, doncs atenent el reduït nombre d’inscrits és inviable realitzar aquesta edició de l’Ultra Vandekames en les condicions que nosaltres penseu que us mereixen tots els corredors i corredores.

No obstant això, i atenent els que alguns dels corredors i corredores ens heu comentat ens veiem en cor d’anunciar-vos que l’any 2017 organitzarem l’Ultra Vandekames 2017 el primer cap de setmana de març.

Convidar a tothom a gaudir i participar de Vandekames 2016, en els seus recorreguts Negre, Roig, Blau i Groc que ja tenen més de 500 inscrits o a la VandeKids amb més de 40 inscrits infantils, suma’t a l’esdeveniment de muntanya familiar de l’estiu”.