FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 31/10/2019

Se celebra la 6a edició de la Marxa de Resistència La Llopa per Calella i el Montnegre

Maresme Caminades de resistència

El calendari del Circuit de Caminades de resistència segueix en marxa i el passat 27 d’octubre ha tingut lloc la 6a Marxa de Resistència La Llopa per Calella i el Montnegre, organitzada per l’Associació Calella Marxa.

A les 7 del matí els excursionistes han iniciat el recorregut circular des de Calella, i resseguint els llocs més emblemàtics del Montnegre i visitant el Far i les Torretes han completat 54 quilòmetres i 4.520 metres de desnivell acumulat. L’objectiu d’aquesta excursió era que els participants efectuessin tot l’itinerari en menys de 15 hores.

A diferència d’anys anteriors, enguany la pluja no ha jugat una mala passada i els valents han gaudit de la marxa amb bon temps i dels meravellosos paisatges i els colors d’aquesta època.

La 25a edició de la Marxa del Garraf, organitzada per l’Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà, serà l’encarregada de tancar la temporada de caminades de resistència el proper 17 de novembre. Amb un temps màxim de 13 hores els participants hauran de realitzar 48 quilòmetres i 3.492 metres de desnivell amb sortida i arribada a Gavà.