FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/05/2015

SB Hotels, amb descompte per als federats i les entitats de la FEEC

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha establert un acord de col·laboració amb la cadena SB Hotels per a l’organització d’esdeveniments i que inclou descomptes per als federats i les entitats de la FEEC. L’acord, que han signat el president de la FEEC, Jordi Merino, i el director general de la cadena SB Hotels, Marc Alado, preveu l’ús de qualsevol dels hotels que la cadena té actualment a Catalunya.

El conveni de col·laboració signat amb SB Hotels, previst per a un any de durada, preveu una tarifa especial a l’Hotel SB Diagonal Zero per a totes les reserves i serveis contractats de la Federació. A més, SB Hotels ofereix a tots els federats en possessió de la corresponent llicència vigent, un descompte del 10% en les reserves d’allotjament que es realitzin a través de la web en tots els hotels de la cadena.

patrocinadors-FEEC-SB-HotelsPer altra banda, la FEEC esdevé una organització col·laboradora amb SB Hotels com a especialista i referent en el món de l’excursionisme a Catalunya. A més, ofereix la possibilitat de compartir les instal·lacions de la Federació a Barcelona per a qualsevol presentació conjunta, i la possibilitat de patrocinar i esponsoritzar activitats.

L’oferta d’SB Hotels inclou els establiments següents de tres i quatre estrelles: l’Hotel SB Corona de Tortosa, l’Hotel SB Ciutat de Tarragona, l’Hotel SB Express de Tarragona, l’Hotel SB Icaria de Barcelona, l’Hotel SB Diagonal Zero de Barcelona, l’Hotel SB BCN Events de Castelldefels i l’Hotel SB Plaza Europa de l’Hospotalet de Llobregat.

avantatges-federats-feec-2015