FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Maure Luís
Foto: Maure Luís

Notícies - 23/02/2021

Santi Viladrich, guanyador del 16è Concurs Fotogràfic “La Muntanya”

Vallès Oriental Cultura Entitats

Santi Viladrich ha estat el guanyador del 16è concurs de fotografia “La Muntanya”, organitzat per l’Agrupació Excursionista de Granollers (AEG).

El veredicte del concurs fotogràfic de l’AEG ha coincidit amb l’acte d’inauguració de l’exposició d’una selecció de les fotografies presentades al concurs i al qual ha assistit el president de la FEEC, Jordi Merino, que ha estat l’encarregat d’entregar el premi. A més, per poder mantenir les mesures sanitàries de la Covid-19, l’esdeveniment s’ha pogut seguir online en directe.

Després de la selecció de les fotografies que formaran part de l’exposició, del total de 58 presentades, el Jurat ha deliberat i ha resolt el següent veredicte:

  • En la categoria d’ “Agrupació Excursionista de Granollers”: Categoria sense participants.
  • En la categoria de “Descens de Barrancs”: Guanyador del premi, valorat en 150 €, a l’obra “Raig d’aigua i llum ” de Maria Molina Gonzàlez, de Vilassar de Mar.
  • En la categoria d’ “Espeleologia” – Premi Jordi Icart: Guanyador del premi, valorat en 290 €, a l’obra “Descobrint”  de Guerau Camí Blazquez de Canovelles.
  • En la categoria “La Muntanya”:
    • Menció a l’obra “Tres per tres” de Javier Camacho Gimeno de Pamplona.
    • Segon premi, valorat en 240 €, a l’obra “Reflexos de tardor al riu” de Fulgenci Farré Mestre de Sant Feliu de Codines.
    • Primer premi, valorat en 600 €, a l’obra “Últim esforç-1” de Santi Viladrich Pujol de Manresa.

La mostra de fotografia estarà oberta a la Sala d’Exposicions de l’Agrupació Excursionista de Granollers entre el 19 de febrer i el 23 d’abril, diada social de l’AEG, i exposarà les fotografies guanyadores del concurs, entre d’altres.