FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/10/2015

Sant Gervàs i el Prepirineu de Ponent, a la portada de la revista Vèrtex de tardor

La portada de la revista Vèrtex número 262 de setembre i octubre està dedicada a la Serra de Sant Gervàs, amb un reportatge de Joan Ramon Segura, un avançament de l’itinerari de muntanya que ha guanyat el Premi Vèrtex 2015. La revista editada per la FEEC també ofereix una entrevista a Jordi Mir, lingüista i excursionista pallarès, responsable de l’encesa de la primera Flama de la Llengua Catalana coincidint amb el centenari del naixement de Pompeu Fabra, un dels màxims representants de l’excursionisme cultural català.

Altres reportatges destacats de la revista Vèrtex de tardor ens porten al Montsant, amb una ruta en BBT per aquestes muntanyes del Priorat; al Monte Viso, a l’àrea sud-occidental dels Alps situats al Piemont d’Itàlia; i al Roc de la Campana, a les cimeres del massís de les Salines, a l’Alt Empordà.

feec-vertex-262-portada-1Disponible en digital a l’iQuiosc

Els federats, degudament registrats al web de la FEEC, ja poden consultar el nou número 262 de setembre i octubre de la revista Vèrtex. Per poder accedir-hi només cal entrar a l’àrea privada del web amb el número de document d’identitat i el codi de la llicència vigent. Una vegada registrats al web també es poden consultar els últims sis números publicats.

La revista Vèrtex 262 de setembre-octubre de 2015 també està disponible a l’iQuiosc, des d’on es poden adquirir els últims números publicats i aconseguir-ne la subscripció digital.