FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: FEEC
Foto: FEEC

Notícies - 18/06/2024

Sant Feliu de Guíxols acull la 57a Festa de la Cançó de Muntanya

Baix Empordà Cultura Festa de la Cançó de Muntanya

El municipi de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha acollit la 57a edició de la Festa de la Cançó de Muntanya el passat diumenge 16 de juny. Enguany, el Centre Excursionista Montclar ha estat l’entitat encarregada d’organitzar l’acte. L’esdeveniment aplega corals i grups cantaires vinguts de diferents entitats i territoris amb l’objectiu de promoure les cançons tradicionals, populars i muntanyenques.

La 57a Festa de la Cançó de Muntanya ha reunit unes 250 persones que han escoltat els temes interpretats per set corals diferents, totes elles vinculades a centres excursionistes.

La jornada s’ha encetat amb un esmorzar de tots els assistents. Després, el grup ha gaudit d’una visita guiada per Sant Feliu de Guíxols, a càrrec de voluntaris dels Amics dels Museus. Tot seguit, ha començat el concert amb la presentació de l’acte per part d’Antoni Escobar, president de la Coral Cypsella. També l’han acompanyat el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Jordi Merino, i l’alcalde del municipi, Carles Motas.

Un cop acabat el concert, s’ha celebrat un dinar a l’escola l’Estació. La fi de festa ha arribat interpretant cançons de muntanya i d’esplai per part de tots els assistents.

El president de la Coral Cypsella ha valorat molt positivament la 57a edició de la Festa de la Cançó de Muntanya. Ha explicat que, després d’uns anys d’incertesa, l’esdeveniment ha revifat i els participants han gaudit d’una jornada festiva, tradicional i muntanyenca.

A més de l’assistència del president de la FEEC, l’acte ha comptat amb Francesc Francès, vocal de junta i co-cap de l’Àrea d’Entitats, i Josep Pérez, col·laborador de junta.