FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 05/06/2023

Sant Feliu de Codines, escenari de la 56a Festa de la Cançó de Muntanya

Vallès Oriental Festa de la Cançó de Muntanya

La Festa de la Cançó de Muntanya suma ja la 56a edició. Aquest any el Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines va ser l’encarregat d’organitzar l’acte en aquesta població del Vallès Oriental el 4 de juny. L’esdeveniment aplega corals i grups cantaires vinguts de diferents entitats i territoris amb l’objectiu de promoure les cançons tradicionals, populars i muntanyenques.

En aquesta ocasió, la 56a edició de la Festa de la Cançó de Muntanya va reunir prop d’una cinquantena de persones. Entre elles, els membres de la Coral la Llum (Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines) i de la Coral la Carena (Unió Excursionista de Sabadell), les corals participants.

La jornada va engegar amb un esmorzar i la posterior visita al Museu Municipal Can Xifreda i al Museu del Rellotge de Catalunya. Tot seguit, a les dotze, va ser el moment de començar el concert de la Festa de la Cançó de Muntanya al Parc de Can Xifreda. Després del repertori cantat per cadascuna de les corals, es van unir per a interpretar conjuntament Que tinguem sort, de Lluís Llach. Un cop acabat, els participants van compartir un dinar de germanor.

El president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, va fer acte de presència a la jornada. A més, hi va anar acompanyat de Josep Pérez, col·laborador de la Junta i membre del Centre Excursionista de Catalunya.