FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Cursa de Muntanya Alta Segarra 12 KM
Cursa de Muntanya Alta Segarra 12 KM

Notícies - 23/04/2014

Sanaüja acull la Cursa de Muntanya de l’Alta Segarra del Centre Excursionista Guissonenc

Curses per Muntanya

El Centre Excursionista Guissonenc organitza la 8a Cursa de Muntanya de l’Alta Segarra, el proper diumenge 27 d’abril. La prova forma part del 12è Circuit Català de Curses per Muntanya que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La Cursa de Muntanya de l’Alta Segarra, que comença a les 9 hores des de Sanaüja (la Segarra) i s’ha de completar amb un temps màxim de 4.30 hores, té una distància total de 24,6 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1.100 metres. L’alçada màxima és de 690 metres (el Pedrafita) i la mínima de 390 metres (la Ribera de Sanaüja). La cursa transcorre principalment per corriols, camins i terrenys de muntanya degudament senyalitzats i marcats.

L’organització ha incorporat aquest any una nova cursa de 11,8 quilòmetres de distància i 380 metres de desnivell acumulat, que comença a les 9.15 hores i que s’ha de finalitzar en menys de dues hores. L’alçada màxima a què ascendeix el recorregut d’aquesta cursa és de 560 metres (el Roca Bandera) i la mínima de 400 metres (la plaça Major de Sanaüja).

Una vegada finalitzades les dues curses hi ha esmorzar i obsequis per a tots els participants. Les inscripcions, limitades a 400 persones, és poden realitzar per internet des del web del CE Guissonenc fins demà dijous 24 d’abril.

Propera competició

La pròxima cursa del Calendari de Curses per Muntanya de la FEEC és la 5a TrailMontroig organitzada pel Centre Excursionista de Balaguer, el diumenge 11 de maig.