FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/07/2014

Salvi Fargas i Marta Riba guanyen la Vertical Cabanera, la cronoescalada al Montsent de Pallars

Curses per Muntanya

La secció de muntanya del Club d’Esquí de la Pobla de Segur ha organitzat aquest cap de setmana la Vertical Cabanera, programada dins el Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya. La prova s’ha celebrat aquest dissabte 12 de juliol al Pallars Jussà, amb sortida i arribada a la vila de Cabdella i 192 participants.

Després d’aconseguir els 1.463 metres de desnivell de la Vertical Cabanera, el podi masculí l’han completat Salvi Fargas, del Centre Excursionista de Catalunya, i Jordi Marco (), que han travessat la meta pràcticament junts, amb un temps d’1 hora i 10 minuts, i Jordi Alis, que ho ha fet al cap de tres minuts. En noies, Marta Riba (Club d’Esquí la Pobla de Segur SE) ha guanyat la cursa amb 1 hora i 22 minuts, seguida de Montse Bacardit (1 hora i 25 minuts) i Maite Rodríguez-Manzaneque (1 hora i 41 minuts).

Després d’aquesta cursa, la propera serà la Vandekames, organitzada pel Centre Excursionsita Serres de Mestral al nucli de Vandellòs (el Baix Camp) el 2 d’agost.