FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/05/2018

Salewa, nou col·laborador de la FEEC

Avantatges

La marca de roba i material de muntanya Salewa és nou col·laborador de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. L’acord entre la FEEC i la prestigiosa firma italiana permetrà entre altres coses que els federats i federades de la FEEC tinguin a partir d’ara un 20% de descompte a les botigues de Salewa a Catalunya.

La Salewa Store de Barcelona està situada al centre de la ciutat, concretament al carrer Canuda 41. La botiga té tota la línia de productes de muntanya que fabrica la marca i és la botiga oficial que Salewa té a Catalunya.

Els federats i federades de la FEEC hauran de presentar el carnet federatiu per a tenir el descompte del 20% en els productes a l’hora de realitzar qualsevol compra. Els descomptes dels productes Salewa només es faran en aquesta botiga oficial.

Salewa és una marca històrica amb 82 anys de recorregut. Creada a München (Alemanya) quan Josef Liebhart fundà Sattler Leder Waren (Productes per a Guarnicioneria i Marroquineria), es va especialitzar en material per a les selles dels cavalls. Va evolucionar fins a situar la seva seu al sud Tirol italià a Bolzano.

Des de la fàbrica de Bolzano, s’ha buscat una clara aposta per la innovació i el disseny, fet que ha suposat un creixement i una consolidació que han portat a Salewa a convertir-se en un referent mundial en material de muntanya.