FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/02/2014

Salewa Iberica cerca especialista en màrqueting amb coneixements dels esports de muntanya

La companyia Salewa Ibèrica cerca una persona per cobrir una plaça d’especialista en màrqueting amb amplis coneixements dels esports de muntanya. El lloc de treball preveu la creació, la definició i la implementació del pla de màrqueting per a l’empresa, així com assegurar la compatibilitat amb l’estratègia de màrqueting de les empreses del grup.

Entre les responsabilitats, es demana l’execució de la comunicació i les activitats de màrqueting en els plans de màrqueting. Entre les habilitats, la plaça requereix estudis mínims de Cicle Formatiu Superior, amb estudis de màrqueting demostrables, un mínim de dos anys d’experiència en posicions similars i anglès avançat, tant a nivell d’expressió oral com escrita.

Totes les responsbilitats, les habilitats i les dades de contacte per a optar a aquesta plaça es poden consultar al document de l’oferta de feina que ha fet arribar Salewa Iberica a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Aquest grup, impulsor d’importants marques per a la pràctica dels esports de muntanya, com ara: Salewa, Dynafit, Pomoca i Wild Country, és una empresa col·laboradora de les competicions d’esquí de muntanya de la FEEC i anunciant habitual de la revista Vèrtex.