FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 03/06/2019

Sabadell acull la 54a Festa de la Cançó de Muntanya

Vallès Occidental Cultura Societat Festa de la Cançó de Muntanya

Cinc cors i corals de luxe han protagonitzat la 54a Festa de la Cançó de Muntanya el diumenge 2 de juny. Prova d’això ha estat el gran sol que els ha acompanyat durant tot el dia als jardinets de la Caixa de Sabadell.

Anualment i de forma itinerant aquesta festa té per objectiu aplegar en diferents indrets de Catalunya les corals o grups cantaires, tant d’entitats excursionistes com d’altres entitats, per realitzar un festival de cançons tradicionals, populars i muntanyenques.

Organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell, la Festa de la Cançó de Muntanya ha començat a les 9 del matí amb la rebuda de les corals i un bon esmorzar. L’organització havia preparat visites guiades a museus i edificis emblemàtics de Sabadell, com són el Museu de Paleontologia i l’edifici modernista de la seu central de l’antiga Caixa de Sabadell.

A mig matí s’ha dut a terme l’acte central, el concert dels cinc cors i corals d’arreu del territori: el cor CET de Cants del Centre Excursionista de Terrassa, la Coral Madrigalistes de Catalunya de l’Agrupació Excursionista de Catalunya, la Coral Núria de la UEC de Gràcia, la Coral La Llum del Centre Excursionista Sant Feliu i els amfitrions, la Coral la Carena de la Unió Excursionista de Sabadell.

L’acte ha culminat amb un dinar de germanor i la posterior cantada conjunta del cant dels adéus.