FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/01/2017

Sabadell acollirà la Trobada anual dels ‘100 cims’ el 21 de maig

100 cims

La 9a Trobada dels “100 Cims” de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) se celebrarà a Sabadell el diumenge 21 de maig, i és la Unió Excursionista de Sabadell l’entitat encarregada d’organitzar-la.

El programa d’actes s’està acabant de perfilar, però es preveu una sortida pel Rodal de Sabadell i una visita cultural per la població. A la tarda es durà a terme el lliurament de premis i regals a la sala d’actes de l’entitat (C/ de la Salut, 14-16).

S’espera que la sala d’actes s’ompli de gom a gom, ja que enguany són 66 els federats que han completat el repte. A més, també es farà el reconeixement dels federats que han assolit els “2×100 Cims” i els “3×100 Cims” i es durà a terme el lliurament de premis del concurs “Fotocims” i del Premi literari “100 Cims”, que es convocaran ben aviat. També s’entregaran els premis del 7è Premi FEEC-Canicròs i es realitzarà un sorteig de regals entre els assistents.

A començaments de primavera es faran públics els horaris i el programa d’actes de la trobada, així com també el sistema d’inscripció. Com sempre, és una trobada oberta a tothom.

En aquest llistat trobareu els federats que han assolit el repte durant l’any 2016 i que rebran el reconeixement en aquesta trobada. Cal recordar que el repte s’assoleix en el moment en què els fulls de validació tenen entrada a la FEEC (per qualsevol mitjà), però amb data límit a 31 de desembre per rebre el reconeixement d’enguany.