FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/02/2016

Ruth Casas i Èric López guanyen l’Open d’Escalada en Bloc ‘Deu dits’

Escalada esportiva Escalada

El rocòdrom “Deu dits” de Barcelona ha celebrat el 4t Open Bloc Deu Dits el 6 i 7 de febrer, amb victòria dels joves escaladors Ruth Casas i Èric López. La competició s’ha estructurat en 40 blocs a la fase open i una final amb quatre blocs.

Ruth Casas va liderar la competició en categoria femenina seguida de Berta Martin i Francis Guillen. Maria Benach ha estat 4a, Helena Alemán (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva ha estat 5a, i Alba Pelfort (Club Excursionista Uecanoia), del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) 6a.

En categoria absoluta masculina, Èric López va endur-se el primer lloc del podi, seguit de Sergio Pastor i Pol Roca. Víctor Esteller i Carlos Catari, ambdós de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva, van ser 4t i 5è, i Alberto Rocasolano 6è.

En categoria sub18 femenina, el podi ha estat Maria Benach i Alba Pelfort, i en categoria sub18 masculina Guillem Montsech, i Héctor Bazán (Grup Excursionista de Manlleu) i Cedric Lluc Junquè (Centre Excursionista de Sant Celoni) del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC).

Diumenge 7 de febrer es va celebrar la competició juvenil. Els podis de la categoria infantil femenina van ser per a Martina Tornés, Julieta Martínez i dos tercers llocs per Berta del Río i Gal·la Pérez, i en categoria infantil masculina per Pau Pardo, Àlex Alonso i Òscar Montón.

Els organitzadors afirmen que la participació d’enguany ha estat superior a les edicions anteriors amb 104 participants en categoria sènior i 47 joves promeses. S’han repartit premis en metàl·lic i obsequis dels patrocinadors.