FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Núria Lázaro
Foto: Núria Lázaro

Notícies - 04/05/2023

Ripoll, tercera prova de la Copa Catalana de Marxes Tècniques

Ripollès Marxes tècniques

La 24a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va celebrar la seva tercera prova a Ripoll. La 70a Marxa de Regularitat per Muntanya, organitzada pel Club Excursionista Ripoll, va disputar-se el passat diumenge 30 d’abril amb trenta-tres parelles inscrites.

La tercera aturada del calendari de Marxes Tècniques de la FEEC va comptar amb un itinerari de 10 km i 350 m de desnivell, tot recorrent el sender local SL®C 12 que condueix al cim de la muntanya del Catllar. Els participants, de totes les edats, van poder gaudir d’un dia agradable i d’un traçat que va permetre conèixer localitzacions com el pont del Raval, la font del Tòtil, la casa dels Tres Plans o la Rosa dels Vents.

A més, des del cim, els marxadors van contemplar Ripoll amb unes vistes excel·lents. Així mateix, la pluja que va caure el dia anterior va deixar bassals i també fagedes encara més verdes que van embellir el recorregut.

El calendari de la 24a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat va donar el tret de sortida a Vilanova i la Geltrú. La segona aturada de la competició va ser a Avinyó. I, ara, després de la prova de Ripoll, arribarà la 59a La Marxeta, del Centre Excursionista Molins de Rei. Caldrà, però, esperar fins després de l’estiu. Serà el 8 d’octubre quan se celebri aquesta nova jornada de Marxes Tècniques.