FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 05/06/2023

Reus-Prades-Reus, més d’un quart de segle de caminada al Baix Camp

Baix Camp Caminades de resistència Excursionisme

La 26a edició de la Reus-Prades-Reus ha mantingut el seu alt nivell d’exigència i d’atracció després de superar el quart de segle d’existència.
Unes 600 persones han participat d’aquesta caminada que mantenia el Circuit Català de Caminades de Resistència a les comarques tarragonines i mirant cap al sud del país.
Els participants havien de superar un recorregut tècnic i amb 2.950m dm+, abans de tornar a Reus i acaronar la meta de la capital del Baix Camp.
La Reus-Prades-Reus, organitzada des de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus (AEC Reus), és ja una clàssica del calendari català i recórrer llocs emblemàtics de la zona com el Coll de la Batalla, la Font del Roure, la Creu dels Noguers i el Coll de Capafonts abans d’arribar a Prades (940m d’altitud), el punt més alt del recorregut.

600 participants en una de les clàssiques del Circuit

De camí de tornada a Reus i abans d’acabar el recorregut, els caminants també han passat per les boniques viles de La Febró, Vilaplana i L’Aleixar.
Els excursionistes  han recorregut gairebé 55 quilòmetres en el que ha estat la 19a prova del Circuit Català de Caminades de Resistència de les vint-i-vuit que marca aquest circuit aquesta temporada.

La pròxima cita serà aquest 11 de juny ala 47a Travessa del Montseny  organitzada des del CE Caminaires de Vilamajor.