FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pat Soler - FEEC
Foto: Pat Soler - FEEC

Notícies - 13/12/2023

Reus posarà el punt i final a la temporada de Curses per Muntanya i Raids d’Esports de Muntanya

Baix Camp Curses per Muntanya Raids d'esports de muntanya Curses per Muntanya Raids d'Esports de Muntanya

Reus (Baix Camp)  acollirà l’entrega de premis de la temporada 2023 de Curses per Muntanya i Raids d’Esports de Muntanya.

El recinte barroc del Palau Bofarull (Carrer Llobera 15, Reusserà la seu d’aquest lliurement de premis que es farà aquest dissabte 16 de desembre a les 11h i que els darrers anys s’havia fet a l’Anoia.

La diada servirà per a distingir als guanyadors i guanyadores de la 21a Copa Catalana de Curses per Muntanya, la 11a Copa Catalana d’Ultraresistència, la 13 Copa Catalana de Curses Verticals i la 19a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya.

Més d’un centenar d’esportistes de muntanya seran premiats en aquest acte que es farà amb l’organització de l’AEC Reus i la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona.

Aquesta entrega de premis tancarà així una temporada llarga que va començar el passat mes de febrer, també a comarques tarragonines amb la disputa de la Cursa dels Biberons i que en l’àmbit esportiu es va acabar a finals d’octubre amb la FemSui.

La cerimonia de lliurements de premis servirà també per a presentar el calendari de Curses per Muntanya de la pròxima temporada i per a descobrir les novetats previstes per a la nova edició de les Copes de la FEEC.