FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/06/2014

Reus acull l’última prova de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc i la segona de la Copa d’Espanya

Escalada esportiva Escalada

Reus ha acollit aquest dissabte 31 de maig la tercera prova de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc, que ha estat també la segona prova de la Copa d’Espanya. La competició l’ha organitzada el Club Excursionsita Reddis de Reus i ha puntuat pel calendari d’Escalada Esportiva 2014 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, tancant l’11a Copa Catalana de la modalitat de Bloc.

En categoria absoluta masculina, la victòria se la va endur Pol Roca (Club Excursionista de Sant Quirze), Jonatan Flor (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana) i Iris Matamoros (Federación de Montañismo de la Región de Murcia). En noies, el podi el van formar Maud Ansade (Associació Esportiva Deu Dits), Zurine Arrue (Euskal Mendizale Federazioa), i Ariadna Pallé (Associació Esportiva Deu Dits). En veterans, van puntuar Xavi Andreu (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) i Antonio Guerrero (Grup de Muntanya de Sant Sadurní).

Categories Sub18, Sub15 i Sub12 de la Copa Catalana

Guillem Orriols (Unió Excursionista de Vic), David Romero (Associació Excursionista Catalunya de Reus) i Giol Macià (Centre Excursionista de Terrassa), van completar el podi masculí de Sub18. Per la seva banda, Guillem Monsech (Associació Esportiva Via Boulder), Héctor Bazán (Grup Excursionista de Manlleu) i Lluc Macià (Club Excursionista d’Esparreguera), van formar el podi de la Sub15 masculina. En noies a la categoria Sub15, van pujar al podi Olivia Marsella (Unió Excursionista de Sabadell), Rut Casas (Grup Excursionista de Manlleu) i Alba Pelfort (Club Excursionista UECANOIA). I finalment en categoria Sub12 masculina el podi l’han completat Cedric Lluc (Centre Excursionista Sant Celoni), Climent Tuset (Club Excursionista de Sant Vicenç) i Lau Macià (Club Excursionista d’Esparreguera). En noies, les vencedores han estat Luna Marsella (Unió Excursionista de Sabadell), Gina Itxart (Associació Esportiva Centre Excursionista de Vilassar de Mar) i Ines Arechaga (Associació Esportiva Centre Excursionsita de Vilassar de Mar).

Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc, segona prova

La prova de la Copa Catalana també ha estat puntuable per la Copa d’Espanya. En categoria femenina, Maud Ansade (Selecció Catalana d’Escalada Esportiva), Zurine Arrue (Euskal Mendizale Federazioa) i Paula Alsina (Selecció Catalana d’Escalada Esportiva) van encapçalant la classificació. En homes, lideren Pol Roca (Selecció Catalana d’Escalada Esportiva), Jonatan Flor (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana) i Iris Matamoros (Federación de Montañismo de la Región de Murcia).

Podeu veure les classificacions clicant aquest enllaç.