FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/05/2014

Resultats i fotos de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc disputada al Campus Internacional de la Salle

Escalada esportiva Escalada

La segona prova de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya va tenir lloc al Campus Internacional de la Salle el passat dissabte 17 de maig. La prova, organitzada pel Club Esportiu Universitari Enginyers Telecos SE, estava emmarcada dins l’Open Bloc dels Bous de la Salle, un esdeveniment de referència dins del món de l’escalada que enguany comptava amb un total de 50 blocs equipats per als escaladors.

En categoria absoluta masculina la victòria se la va emportar David Belmonte (Unió Excursionista de Sabadell), i el podi el van completar el balear Tomeu Llompart i Pol Palau Serrano (Associació Esportiva Deu Dits). En noies, Anna Gimenez (Associació Esportiva Deu Dits) va aconseguir el primer lloc, seguida de Marta Palou (Club Excursionista Ascensiones Guiadas i Marieta Cartró (Club Esportiu Universitari Enginyers de Telecos – CEUETL SE).

En veterans, el podi el van formar Xavi Andreu (Centre Muntanyenc de Sant Llorenç), Andrés Sánchez (Club Muntanyenc Sant Cugat) i Antonio Guerrero (Grup de Muntanya de Sant Sadurní).

Resultats per a les categories més joves

En categoria Sub18 masculina, va guanyar David Romero (Associació Excursionista Catalunya de Reus), amb una 2a posició de Giol Macià (Centre Excursionsita de Terrassa) i una 3a d’Abel Selfa (Unió Excursionista de Sabadell). En noies només va participar Maria Ylla-Català (Unió Excursionista de Vic).

I en les categories encara més joves, en la Sub15 masculina, el podi el van conformar Héctor Bazán (Grup Excursionista de Manlleu), Lluc Macià (Club Excursionista d’Esparreguera) i Guillem Monsech (Associació Esportiva Via Boulder). En noies va guanyar Maria Benach (Centre Muntanyenc de Sant Llorenç), seguida de Maria Monllor (Unió Excursionsita de Sabadell) i Rut Casas (Grup Excursionista de Manlleu).

En la categoria Sub12, en nois van fer podi Climent Tuset (Club Excursionista de Sant Vicenç), Cedric Lluc (Centre Excursionista de Sant Celoni) i Lau Macià (Club Excursionista d’Esparreguera); i en noies van encapçalar la classificació Luna Marsella (Unió Excursionista de Sabadell), Gina Itxart (Associació Esportiva Centre Excursionista de Vilassar de Mar) i Macarena A. Silva (Unió Excursionista de Sabadell).

L’última prova de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc l’organitza el Club Excursionista Reddis a Reus el proper 31 de maig.