FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/09/2017

Rècord! Superem els 40.000 federats

Lídia Criballés (AE Mountain Runners del Berguedà) és la jove federada número 40.000 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Aquesta xifra ha augmentat les darreres setmanes i s’ha superat amb escreix aquests 40.000 carnets federatius tramitats, establint un nou rècord i assolint així l’objectiu marcat a finals de 2016, quan la xifra va créixer notablement en comparació amb l’any anterior fins als 39.888 federats. El president de la FEEC, Jordi Merino, relaciona aquesta xifra amb “la bona assegurança que tenim actualment i els avantatges que ofereix el carnet federatiu. El bon moment pel que passa l’excursionisme català fa que cada cop vagi més gent a la muntanya, i la seguretat i la formació són la nostra prioritat i hauria de ser la de tots els excursionistes“, assegura. En comparació amb l’any passat durant aquestes dates, l’increment ha estat de gairebé dos mil carnets federatius.

Per a celebrar-ho, la FEEC ha obsequiat amb un lot de llibres i material de muntanya i corporatiu de la federació la jove osonenca número 40.000. A més, per premiar la fidelitat de tots els federats, es farà un sorteig entre tots ells d’un cap de setmana a un dels refugis de la FEEC amb règim de mitja pensió a escollir segons disponibilitat.

Una de les principals novetats que ha ofert el carnet federatiu d’enguany ha estat la creació de la tarifa familiar pels carnets federatius dels menors amb caràcter anual. Els fills d’una parella federada podien arribar a tenir un 20% o un 35% de descompte en noves altes. També es va crear un nou número d’atenció telefònica gratuït a Espanya (900 120 180) i s’ofereix el Servei de Defensor del Federat i una bústia on dipositar queixes i incidències (incidencies.federat@feec.cat) amb servei personalitzat.

Des d’aquest setembre ja es poden tramitar els carnets federatius per a l’últim quadrimestre, amb tarifes adaptades a cobrir els últims quatre mesos de l’any.

Moltes gràcies a tots per la confiança