FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/05/2014

Ramonet guanya la segona prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat

Escalada esportiva Escalada

La Selecció Catalana d’Escalada Esportiva ha participat aquest cap de setmana a la segona prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat, que s’ha celebrat al rocòdrom Climbat la Foixarda de Barcelona.

La competició la lideren l’escalador de la Selecció Catalana Ramon Julian “Ramonet” (Grup Excursionista de Manlleu) i l’escaladora alabesa Irati Anda. Ramonet va ser l’únic escalador en aconseguir completar la via de la final. Víctor Esteller (Unió Excursionista de Sabadell), també de la Selecció Catalana, va emportar-se la tercera posició del podi, i Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell) la sisena de la general. La prova va aplegar a molts seguidors que van omplir les grades del rocòdrom i que no van deixar d’animar als escaladors en cap moment.

Ramonet va guanyar fent top en les dues vies que va completar i va entrar a les semifinals amb Víctor Esteller. En la categoria femenina, Marta Palou (Club Excursionista Ascensiones Guiadas) va fer un molt bon paper i Helena Aleman (Centre Muntanyenc de Sant Llorenç) va entrar a la final. Aleman va lluitar al llarg de tota la prova i va aconseguir una merescuda tercera posició, per darrere d’Andrea Cartas.

Jover i Palou, els primers en la Sub18

El diumenge es va celebrar la Copa d’Espanya d’escalada juvenil amb més de 80 participants. Pau Jover, de la Selecció Catalana, va aconseguir al primer lloc del podi de la categoria Sub18 masculí, i Marta Palou també va dominar en aquesta mateixa categoria en femení, aconseguint la victòria sense problemes.