FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Ramon Julian, sisè a la Copa del Món d’Escalada de Dificultat, amb final a Eslovènia | FEEC

Notícies - 18/11/2014

Ramon Julian, sisè a la Copa del Món d’Escalada de Dificultat, amb final a Eslovènia

Escalada esportiva

Després de la gira asiàtica per encarar la final de la Copa del Món d’Escalada de Dificultat, Ramon Julian “Ramonet” ha disputat l’última de les proves aquest cap de setmana. Amb una competició celebrada a Kranj (Eslovènia) el dissabte 15 i el diumenge 16, Ramonet ha aconseguit la sisena posició de la classificació general de la Copa del Món.

Dissabte al matí s’han fet les vies classificatòries i al vespre s’han fet les semifinals. Diumenge a la tarda s’ha disputat la final de la prova on els equipadors han muntat una via llarga amb moltes seccions físiques acabant amb moviments creuats i de resistència. Ramonet, del Grup Excursionista de Manlleu, ha acabat la prova quedant vuitè, fet que li ha permès mantenir-se sisè dins la classificació general final de la Copa del Món.

La Copa del Món l’ha guanyada l’austríac Jakob Schubert i el canadenc Sean McColl i el txec Adam Ondra han completat el podi. El també escalador de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva de la FEEC, Marco Jubes, ha quedat classificat en 44a posició.