FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Ramon Julian queda 6è a la prova de la Copa del Món d’Escalada Esportiva d’Imst | FEEC

Notícies - 08/08/2014

Ramon Julian queda 6è a la prova de la Copa del Món d’Escalada Esportiva d’Imst

Escalada esportiva

La quarta prova de la Copa del Món d’Escalada Esportiva s’ha celebrat a la localitat d’Imst (Àustria), els dies 1 i 2 d’agost, on Ramon Julian “Ramonet” de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, representant de la Federación Española de Deportes de Montañan y Escalada, ha competit aconseguint la 6a posició de la prova, malgrat no poder remuntar a la classificació general i no arribar a col·locar-se al podi.

Després de la primera prova, a la Xina, l’esportista del Grup Excursionista de Manlleu va quedar en 15a posició, i la segona prova a Chamonix (França), on el català va aconseguir una 6a posició després de caure a la via final, que el va deixar en 9è lloc a la classificació general de la Copa, l’escalador de Manlleu va participar de la tercera prova a França i va aconseguir guanyar dues posicions arribant al 8è lloc de la general.

Aquest passat divendres 1 d’agost van tenir lloc els quarts de final, i al vespre la semifinal, disputant la prova reina el dissabte 2 a la nit. Ramonet acostuma a tenir dificultats en aquesta prova per culpa de l’equipament de les vies, que el fan saltar i patir en tot moment. La via equipada per la final tenia moviments molt llargs que no li van permetre moure’s còmodament a causa de la seva estatura, i en els últims moviments el peu dret li va relliscar i va caure, quedant 6è.

Fotografies: Toni Roy