FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Ramon Julián puja al podi de la sisena prova de la Copa del Món d’Escalada Esportiva a la Xina | FEEC

Notícies - 20/10/2014

Ramon Julián puja al podi de la sisena prova de la Copa del Món d’Escalada Esportiva a la Xina

Escalada esportiva

Ramon Julián “Ramonet”, de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, és a Àsia disputant les darreres proves de la Copa del Món d’Escalada Esportiva, que se celebren a Corea, Xina i Japó, una gira esportiva que acabarà amb la prova final prevista a Europa, a la localitat de Kranj (Eslovènia).

A la prova celebrada a Mokpo (Corea del sud) els dies 11 i 12 d’octubre, Ramonet va aconseguir la quarta posició, un lloc que va poder millorar a la prova d’aquest cap de setmana a la Xina. Els dies 18 i 19 d’octubre la prova de la Copa del Món d’Escalada Esportiva s’ha celebrat a Wujiang l’escalador del Grup Excursionista de Manlleu ha aconseguit la segona posició.

El dissabte es van fer les vies classificatòries per a poder passar a la final; el diumenge al matí, després que els equipadors muntessin una via molt tècnica sobre un desplom físic de grans volums, s’ha decidit els finalistes de la prova. Finalment, diumenge a la tarda es va celebrar la final, on Julián no va fallar i, malgrat caure, va aconseguir classificar-se en segon lloc.

Amb aquests dos bons resultats, Ramonet se situa ara al cinquè lloc del rànquing mundial. El proper cap de setmana, els dies 25 i 26 d’octubre, l’escalador català disputa la setena prova de la Copa del Món al Japó, per anar després a la prova final d’Eslovènia.