FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/09/2015

Ramón Julián puja al podi a la Copa del Món d’Escalada de Puurs

Escalada esportiva

Ramón Julián ha realitzat una de les seves millors actuacions en competició a la cinquena prova de la Copa del Món d’Escalada de Dificultat a Puurs (Bèlgica). L’escalador del Grup Excursionista Manlleu ha pujat al podi en tercera posició després de lluitar la via de la final fins a l’últim moviment.

El seleccionador Toni Roy ha descrit així l’escalada de Ramonet:  “Ramón fa una de les seves millors escalades dels últims temps, a una via amb passos llarguíssims, lluitant cada pas, saltant, … Una escalada digna de guardar en vídeo i demostrant per què és un dels millors escaladors de la història.”

La competició es va retransmentre en streaming pel canal de la IFSC. Si voleu veure l’actuació de Ramonet podeu anar al minut 56 del vídeo penjat a la xarxa.

Domen Skofic, primer, i Jakob Schubert, segon, van acompanyar al de Manlleu al podi. A falta de dues proves, Ramonet és sisè a la classificació general.

Per altra banda, Àlex Hernández, del Club Esquí Berguedà, va debutar en la categoria absoluta a Puurs, i té per endavant una prometedora carrera en el món de les competicions.