FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/09/2014

Ramon Julian acudeix a la cita d’escalada mundial de Gijón amb la intenció d’aconseguir el títol

Escalada esportiva

El palau d’esports de Gijón acull els esportistes i els equips tècnics dels diferents països que participen en el Campionat del Món d’Escalada organitzat per la IFSC a la ciutat asturiana del 8 al 14 de setembre. L’esportista català Ramon Julian acudeix amb la FEDME amb “moltes ganes i motivació” per intentar aconseguir el títol mundial en la modalitat de dificultat.

Ramon Julian va quedar quart l’any 2012, i aquest any intentarà obtenir el títol amb l’objectiu de situar en el seu palmarès esportiu el tercer campionat del món. El proper dimecres es disputen els quarts de final, el dissabte al matí tindrà lloc la semifinal i el diumenge a la tarda, la final. La competició es pot seguir en directe, a través del web de la Federació Internacional d’Esclada Esportiva (IFSC).

Amb la participació tècnica de la FEEC

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya està present en aquesta cita internacional d’escalada esportiva amb la participació de diferents membres com a jutges de via i per a l’equipació de les vies.

El director tècnic esportiu de la FEEC, Marcial Alemán, juntament amb el seleccionador d’Escalada Esportiva de la FEEC, Jordi Batalla, i el col·laborador tècnic, Quim Hernández, estan acreditats com a jutges de via. A més, el director del Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya, Toti Valés, i l’escalador i tècnic equipador de la FEEC, Carles Brascó, han acudit a la cita internacional per a l’equipació de les vies.