FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/04/2018

RaidAventura.ORG s’emporta amb nota la primera prova de Raids

Raids d'esports de muntanya

El raid Aventura X-Perience Caldes de Malavella ha obert aquest dissabte 14 d’abril la 15a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Un raid organitzat pel Club Excursionista de Caldes de Malavella i l’equip Aventura X-Perience, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes de Malavella.

Un total d’onze equips s’han congregat a la localitat de la Selva per disputar aquesta prova inaugurativa. La previsió meteorològica no ha estat gens favorable, un fet que l’organització creu influent a l’hora d’inscriure’s, ja que en aquesta mateixa prova l’any passat, celebrada a l’octubre, hi havia vint-i-un equips participant. “L’àmplia oferta de proves esportives d’aquest cap de setmana, juntament amb el temps, pot haver-nos fet disminuir l’afluència de participants”, apunta Carles Domingo, organitzador del raid.

RaidAventura.ORG, clars campions de la prova

RaidAventura.ORG s’ha emportat la primera prova de la Copa Catalana amb 86 punts. El segon classificat ha estat Aventura X-Perience, amb 63 punts i Micaco Raid, amb 61 punts, han acabat tercers.

La prova, que ha començat al voltant de les set del matí, ha durat 7 hores. Els primers participants han arribat a la polivalent al voltant d’un quart de tres de la tarda. L’organització havia previst un recorregut on l’estratègia i la tècnica d’orientació eren molt importants. Les disciplines que s’han cobert han estat BTT, cursa a peu, ràpel i orientació. Estava previst també fer un tram amb patins en línia a l’alçada de la carretera de Santa Pellaia, però s’ha hagut d’anul·lar per la pluja i les males condicions de la via. Els participants han passat per Riudellots de la Selva, Campllong, Llambilles, Quart, Cassà de la Selva, Sant Sadurní de l’Ebre i Llagostera.

Entrega de premis de la 14a Copa Catalana de Raids d’Aventura

En aquesta primera prova de la Copa Catalana d’enguany també s’ha fet entrega dels premis de la 14a Copa Catalana de Raids. Els campions i subcampions de la temporada passada han començat amb bon peu aquesta primera prova i han repetit podi.

El primer classificat va ser RaidAventura.ORG, del Club Excursionista Teià, els quals es van emportar 1.500 €. En segon lloc, l’equip Aventura X-Perience, del Club Ciclista Platja d’Aro va aconseguir 1.000 €. El tercer lloc del podi va ser per Raidaran Trangoworld, del Centre de Promoció d’Activitats Muntanya, premiat amb 500 €.

A l’entrega de premis hi ha estat present el Director Tècnic Esportiu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Antoni Massagué; l’alcalde del municipi, Salvador Balliu, i el regidor d’esports, Sergi Mir.

Fotos / Raul Comino