FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/10/2015

Ragna Debats i Albert Pujol, campions de Catalunya de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

L’Associació Esportiva Extrem Team Tivissa ha organitzat aquest cap de setmana la 10a Cursa per Muntanya de Tivissa, Campionat de Catalunya individual de Curses per Muntanya, dins el calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que ha aplegat a 165 corredors a la cursa llarga, i 62 a la curta.

L’atleta Ragna Debats, del Club Esportiu de Muntanya La Cameta Coixa, i el corredor francès Beñat Matmissolle han guanyat la Cursa per Muntanya de Tivissa, mentre que la mateixa Ragna Debats i Albert Pujol, del Centre Excursionista de Taradell, que ha estat segon en aquesta prova, han aixecat el trofeu de campions de Catalunya.

El podi femení de la prova, de 24 quilòmetres i 1.578 metres de desnivell acumulat, els han completat Sílvia Puigarnau i Sandra Burgues, amb uns temps de 3 hores, 26 minuts i 12 segons; i 3 hores, 31 minuts i 59 segons respectivament, per darrere de les 3 hores, 21 minuts i 7 segons de la guanyadora. Com a prova del Campionat Individual el podi ha estat Ragna Debats, Sílvia Puigarnau i Júlia Font, de l’Associació Mountain Runners del Berguedà, que ha fet un temps de 3 hores, 33 minuts i 7 segons.

El podi masculí del campionat l’han completat Josep Viñas, de la Unió Excursionista de Vic, amb un temps de 2 hores, 37 minuts i 39 segons; i Pere Aurell, membre del Club Esportiu de Muntanya La Cameta Coixa i de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya, amb un temps de 2 hores, 40 minuts i 37 segons. El campió, amb un temps de 2 hores, 34 minuts i 40 segons, ha estat Albet Pujol.

Fotografies / Antoni Ricart i organització